Chévre & Bell Latieres

Cabridoux lágy, kenhető kecske sajt

125 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG

1 450 Ft 11 600 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ez a  lágy és kivételesen krémes sajt, ízletes, édes, citromos színű, így népszerű reggeli a pirított kenyérre kenve, és gyakran keverik össze gyógynövényekkel - vagy élvezik, amilyen van - zöldségekkel és szendvicsekkel.

A chevre egy francia szó a kecskesajtra, azaz a kecsketejből készült sajtokra. Népszerűek az idősek és a gyermekek körében, akik körében nem annyira népszerű a tehéntej. Ezenkívül a kecskesajtok alacsonyabb zsírtartalmúak, magasabb az A-vitamin és kálium tartalmuk. Számos diétának tökéletes helyettesítője. A kecskesajtok többsége Franciaországból származik, ezek közül a leghíresebbek a Bucheron, a Chabis és a Crottin de Chavignol.

A Sèvre & Belle márkát 1893-ban alapították, és a La Cooèrerative Laitière de la Sèvre részét képezi, az Echiré és Atelier de la Sèvre márkákkal együtt. Ez a szorosan összetartozó, független tejtermelő szövetkezet tiszteletben tartja az ősi szakértelmet, amelyet minden termékünk előállításához felhasznál, és amely mindegyik terméküket felismerhetővé teszi. A Sèvre & Belle franciaországi üzemében, kecsketejből készült sajtot ultraszűrési technikákkal fejlesztették ki, amelyek elősegítik a természetes kecsketejben rendelkezésre álló alacsony szárazanyag-tartalom növelését.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Szega Camembert Kft.
1026 Budapest.Pázsit u.2.

 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 15 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött kecsketej
Étkezési só
tejsavbaktérium kultúrák
oltóenzim

Tápérték: 100 g

Energia744 kJ/179 kCal
Zsír14 g
amelyből telített zsírsavak10 g
Szénhidrát1.3 g
amelyből cukor0.8 g
Fehérje12 g
1 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.