• Kedves Kiflis! Végre mi is feloldhatjuk az elmúlt időszak megszorításait. Mától nincs limit a termék fajtákon, termékenkénti darabszámban, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!
frissen neked szüretelve

Már a szedés napján az asztalodon

 

Alig bújtak ki a földből, máris a tányérodon lehetnek a legfrissebb falatok. Mi a Kifli.hu-nál igazán komolyan gondoljuk a frissességet, ezért gondoskodunk róla, hogy a szezonális, itthon is megtermeszthető zöldségeket és gyümölcsöket a hazai földekről akár aznap* kiszállítsuk, így azok nem időznek feleslegesen sehol. Az áprilistól október végéig tartó szezon kínálatában megtalálhatsz megannyi tápláló zöldséget és gyümölcsöt, melyek a mi szülőföldünkben teremtek.

 

Mit jelent nálunk a „frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! A címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket magyar gazdáktól akár a szedés napján* kiszállítjuk!

 
 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és Neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.

kb 150 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 44 Ft
299 Ft/kg
kb 300 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 240 Ft
799 Ft/kg
kb 100 g
A kiszállított tömeg szerinti ár
További információ
kb
 130 Ft
1 299 Ft/kg
 

Miért fogyasztanánk több száz kilométerről behozott, sokszor éretlenül szüretelt zöldséget és gyümölcsöket, ha itthoni, csodás termésből is válogathatunk? Támogasd velünk együtt a helyi gazdákat, akik szeretettel és gondoskodással termesztik a gyümölcsöt és zöldséget.

*A "Frissen szedett" címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számított maximum 48 órán belül kiszállítjuk!

 
 
 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

 

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál