• Kedves Kiflis! Készülj fel velünk előre az ünnepekre: csütörtökön (10.31.) még emelt kapacitással kiszállítunk, de pénteken, Mindenszentek napján (11.01.) mi is szünetelünk. Békés ünnepet kívánunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 25 dkg vegyes saláta
  • 2 répa
  • Néhány szál újhagyma
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 10 dkg rukkola
  • 10 dkg zöldborsó blansírozva
  • 1 dl extra szűz olivaolaj
  • 1 kanál mustár
  • 1 kanál fehérborecet
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vinegretthez a mustárt, ecetetet, egy csipet sót és borsot tegyünk egy mélyebb pohárba, adjuk hozzá az olajat és egy rúdmixert az aljáról indítva szépen húúzuk fel, míg egyenletes krémszerű dresszinget kapunk.
  • 2A salátákat, ha szükséges, mossuk meg, szárítsuk le.
  • 3A paradicsomot vágjuk cikkekre.
  • 4A répát csíkokra vágjuk.
  • 5Keverjük össze a friss zöldségeket és tálaljuk a vinegrettel.
Kifli tipp
A vinegrett bármilyen salátához tökéletes. Használhatunk hozzá dijoni, vagy magos mustárt is. Bármilyen zöldségek tehetünk a salátába, akár uborkát, céklát, endíviát, stb. A salátát maradék sült hússal, lágy tojással is készíthetjük.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK