Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • Répa
  • Lime
  • Vegyes csíra
  • 1 csomag füstölt tofu
  • Néhány szem szárított gomba
  • 500 ml marha alaplé
  • 100 gramm rizstészta
  • Koriander
  • 2 ek olívaolaj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az alaplevet felforraljuk.
  • 2Egy másik edényben feltesszük vízben forrni a szárított gombákat is, 4-5 perc elegendő lesz, hogy megpuhuljanak.
  • 3Eközben elkészítjük az üvegtésztát: egy edénybe tesszük, forrásban lévő vízzel leöntjük, megsózzuk, lefedjük és 3-4 percig állni hagyjuk, ezután leszűrjük.
  • 4A tofut szeletekre vágjuk és serpenyőben, kis olívaolajon 2-3 perc alatt mindkét oldalát megpirítjuk.
  • 5A répákból zöldséghámozó segítségével csíkokat vágunk.
  • 6Tálalunk: egy tányérba esztétikusan elhelyezzük a leszűrt rizstésztát, tofut, gombát és répát, majd leöntjük az alaplével. Lime-mal, korianderrel, vegyes csírával díszítjük.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK