2 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- Répa
- Lime
- Vegyes csíra
- 1 csomag füstölt tofu
- Néhány szem szárított gomba
- 500 ml marha alaplé
- 100 gramm rizstészta
- Koriander
- 2 ek olívaolaj
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Az alaplevet felforraljuk.
- 2Egy másik edényben feltesszük vízben forrni a szárított gombákat is, 4-5 perc elegendő lesz, hogy megpuhuljanak.
- 3Eközben elkészítjük az üvegtésztát: egy edénybe tesszük, forrásban lévő vízzel leöntjük, megsózzuk, lefedjük és 3-4 percig állni hagyjuk, ezután leszűrjük.
- 4A tofut szeletekre vágjuk és serpenyőben, kis olívaolajon 2-3 perc alatt mindkét oldalát megpirítjuk.
- 5A répákból zöldséghámozó segítségével csíkokat vágunk.
- 6Tálalunk: egy tányérba esztétikusan elhelyezzük a leszűrt rizstésztát, tofut, gombát és répát, majd leöntjük az alaplével. Lime-mal, korianderrel, vegyes csírával díszítjük.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_