Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 db hamburger zsemle
  • 4 db hamburgerhús
  • 8 db szép királyrák, vagy garnéla tisztítva
  • 10 dkg savanyú uborka szeletelve + 5 dkg apró kockára vágva
  • 10 dkg majonéz
  • 5 dkg ketchup
  • 3 dkg mustár
  • 1 szép lila, vagy fehérhagyma vékony szeletekre vágva + egy evőkanálnyi apró kockára vágva
  • Egy kevés kapor apróra vágva
  • Egy kisebb jégsaláta
  • 2 szép paradicsom szeletekre vágva
  • 50 dkg hasábburgonya

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A hamburgerhúsokat vegyük ki a hűtőből.
  • 2A zsömléket vágjuk ketté.
  • 3A szószhoz vágjunk fel kaprot, savanyú uborkát és hagymát apróra, majd keverjük össze a szószokkal.
  • 4A húsokat süssük médiumra, félidőnél adjuk hozzá a rákokat és azokat is pirítsuk meg pár perc alatt.
  • 5A zsömléket pirítsuk meg.
  • 6Rakjuk össze a burgereket a zöldségekkel és a rákkal, kínáljuk a a megmaradt szósszal és hasábburgonyával.
Kifli tipp
Bármilyen hússal próbálkozhatunk, akár vadból készült hamburgerrel is. A szósz jó bármilyen grillhúshoz, vagy hot doghoz is, grillezett sajtos burgerhez is tökéletes.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK