Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 50 dkg eper + a díszítéshez
  • 2 nagy citrom reszelt héja
  • 5 dl hideg habtejszín
  • 50 dkg tejföl
  • Kis csomag babapiskóta
  • 2 ek eritrit vagy azonos mennyiségű porcukor
  • 1 tk vanília őrlemény

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A hideg tejszínt kemény habbá verem, hozzáadom a citrom reszelt héját és a levét, a vaníliát, az eritritet vagy porcukrot, a tejfölt, alaposan összekeverem, majd hozzáadom a felaprított epret és ezzel is összeforgatom.
  • 2Egy tetszőleges méretű tál alját vékonyan kikenem egy kis krémmel, erre mehet egy sor babapiskóta, ismét krém és újra piskóta. A rétegezést addig folytatom, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A lényeg, hogy felülre krém kerüljön.
  • 3Néhány órára hűtőbe teszem, majd közvetlenül kínálás előtt a tetejét eperdarabokkal és friss mentalevéllel díszítem!
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK