Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 50 dkg eper + a díszítéshez
  • 2 nagy citrom reszelt héja
  • 5 dl hideg habtejszín
  • 50 dkg tejföl
  • Kis csomag babapiskóta
  • 2 ek eritrit vagy azonos mennyiségű porcukor
  • 1 tk vanília őrlemény

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A hideg tejszínt kemény habbá verem, hozzáadom a citrom reszelt héját és a levét, a vaníliát, az eritritet vagy porcukrot, a tejfölt, alaposan összekeverem, majd hozzáadom a felaprított epret és ezzel is összeforgatom.
  • 2Egy tetszőleges méretű tál alját vékonyan kikenem egy kis krémmel, erre mehet egy sor babapiskóta, ismét krém és újra piskóta. A rétegezést addig folytatom, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A lényeg, hogy felülre krém kerüljön.
  • 3Néhány órára hűtőbe teszem, majd közvetlenül kínálás előtt a tetejét eperdarabokkal és friss mentalevéllel díszítem!
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK