2 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 nagyobb szelet kenyér
- 400 g paradicsom
- 10 g hámozott lilahagyma
- 30 g reszelt parmezán
- 60 ml extra szűz olívaolaj
- ½ evőkanál vörösborecet
- 1 hámozott gerezd fokhagyma
- 5 nagy bazsalikomlevél
- Frissen őrölt bors
- Só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Vágd a hagymát apróra, a bazsalikomot pedig tépd kisebb darabokra.
- 2A paradicsom magos közepét vágd ki, a húsát pedig kockázd fel kb. fél cm-es darabokra. Tedd őket egy tálba, add hozzá a hagymát, a bazsalikomot, az ecetet és az olívaolajat, ízlés szerint adj hozzá sót és borsot, majd keverd össze.
- 3Egy serpenyőben közepes lángon pirítsd meg a kenyeret, mindkét oldalát aranyszínűre. Amíg meleg, dörzsöld be a fokhagymával, tedd rá a paradicsomkeveréket és reszelj rá parmezánt.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!