Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 érett banán
  • 300 g sima liszt
  • 230 g nádcukor
  • 110 g vaj + a forma kikenéséhez
  • 90 ml tej
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 2 tojás
  • 1 vaníliarúd
  • Csipet só
  • Rétesliszt a forma beszórásához

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  • 2Egy tálban keverd el a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. A banánt egy másik tálban villával pépesítsd.
  • 3Robotgéppel habosítsd fel a vajat a cukorral kb. 2 percig. Fokozatosan add hozzá a tojásokat, majd szintén 2 percig keverd a géppel. Ezután adagold hozzá a tejet, a banánt, a vaníliamagokat és keverd még 1 percig. Add hozzá részletekben a lisztkeveréket és keverd a tésztát simává.
  • 4Öntsd a keveréket vajjal kikent és liszttel megszórt formába és az előmelegített sütőben süsd 1 óráig. Amikor megsült, borítsd ki a formából és hagyd a rácson hűlni.
Kifli tipp
A sütéshez szükséged lesz egy kb. 25 cm hosszú, 10 cm széles és 17 cm magas gyümölcskenyér-formára.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK