• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 érett banán
  • 300 g sima liszt
  • 230 g nádcukor
  • 110 g vaj + a forma kikenéséhez
  • 90 ml tej
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 2 tojás
  • 1 vaníliarúd
  • Csipet só
  • Rétesliszt a forma beszórásához

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  • 2Egy tálban keverd el a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. A banánt egy másik tálban villával pépesítsd.
  • 3Robotgéppel habosítsd fel a vajat a cukorral kb. 2 percig. Fokozatosan add hozzá a tojásokat, majd szintén 2 percig keverd a géppel. Ezután adagold hozzá a tejet, a banánt, a vaníliamagokat és keverd még 1 percig. Add hozzá részletekben a lisztkeveréket és keverd a tésztát simává.
  • 4Öntsd a keveréket vajjal kikent és liszttel megszórt formába és az előmelegített sütőben süsd 1 óráig. Amikor megsült, borítsd ki a formából és hagyd a rácson hűlni.
Tip
A sütéshez szükséged lesz egy kb. 25 cm hosszú, 10 cm széles és 17 cm magas gyümölcskenyér-formára.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK