4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 600 g kisebb gomba
- 400 g zsemlemorzsa
- 200 g sima liszt
- 2 tojás
- Étolaj sütéshez
- Só
HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ
- Tartármártás
OPCIONÁLISAN A BUNDÁHOZ
- 50 ml világos sör
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Tisztítsd meg a gombákat, majd forgasd őket a lisztbe, a sózott, felvert tojásba és végül a zsemlemorzsába. Egy magasabb falú serpenyőben közepes lángon hevíts fel olajat, és pirítsd aranysárgára a bepanírozott gombákat.
Kifli tipp
A rántott gomba finomabb és ropogósabb lesz, ha 50 ml világos sört öntesz a tojáshoz. A kész gombát tálalhatod tartármártással.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!