Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 600 g kisebb gomba
  • 400 g zsemlemorzsa
  • 200 g sima liszt
  • 2 tojás
  • Étolaj sütéshez

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

  • Tartármártás

OPCIONÁLISAN A BUNDÁHOZ

  • 50 ml világos sör

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tisztítsd meg a gombákat, majd forgasd őket a lisztbe, a sózott, felvert tojásba és végül a zsemlemorzsába. Egy magasabb falú serpenyőben közepes lángon hevíts fel olajat, és pirítsd aranysárgára a bepanírozott gombákat.
Kifli tipp
A rántott gomba finomabb és ropogósabb lesz, ha 50 ml világos sört öntesz a tojáshoz. A kész gombát tálalhatod tartármártással.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

OPCIONÁLISAN A BUNDÁHOZ