4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 4 csirkemellfilé
- 6 evőkanál növényi olaj
- Bors
- Só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
- 2A csirkemell mindkét oldalát alaposan sózd, borsozd.
- 3Egy nagyobb serpenyőben hevítsd fel az olajat magas lángon. Először bőrrel lefelé süsd a húst, kb. 4 percig, amíg aranyszínű nem lesz. Sütés közben enyhén nyomd a húst a serpenyő aljára, hogy a bőre egyenletesen süljön. Csökkentsd a lángot felére, fordítsd meg a húst és süsd további 3 percig, míg ez az oldala is aranyszínűvé nem válik. Tedd a húst egy tepsiben az előmelegített sütőbe 8 percre.
- 4Tedd a megsült húst egy vágódeszkára, és hagyd pihenni kb. 6 percig. Ezután vágd szeletekre, majd tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!