2 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 csirkemell szárnycsonttal együtt
- 40 g Comté sajt
- 2 szelet sonka
- Sima liszt a panírhoz
- Tojás a panírhoz
- Zsemlemorzsa a panírhoz
- Olvasztott vaj a sütéshez
- Só
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Válaszd le a szárnycsontokat a húsról és távolítsd el az ízületeket.
- 2Vágd félbe a sajtot és csavarj fel egy-egy szelet sonkát a sajtszeletekre.
- 3Vágj hosszában zsebeket a húsokba. Tedd bele a sonkával felcsavart sajtszeleteket, majd nyomd össze úgy a húst, hogy a tölteléket teljesen lefedje.
- 4A húst minden oldalán sózd be kívülről, majd forgasd meg lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
- 5Süsd lassan aranybarnára a húst mindkét oldalán a vajban úgy, hogy a vaj félig ellepje. Sütés közben fordítsd meg a húst és locsolgasd a vajjal a serpenyőből, amíg aranybarnára sülnek.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!