• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 25 dkg vegyes saláta
  • 2 répa
  • Néhány szál újhagyma
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 10 dkg rukkola
  • 10 dkg zöldborsó blansírozva
  • 1 dl extra szűz olivaolaj
  • 1 kanál mustár
  • 1 kanál fehérborecet
  • Bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vinegretthez a mustárt, ecetetet, egy csipet sót és borsot tegyünk egy mélyebb pohárba, adjuk hozzá az olajat és egy rúdmixert az aljáról indítva szépen húúzuk fel, míg egyenletes krémszerű dresszinget kapunk.
  • 2A salátákat, ha szükséges, mossuk meg, szárítsuk le.
  • 3A paradicsomot vágjuk cikkekre.
  • 4A répát csíkokra vágjuk.
  • 5Keverjük össze a friss zöldségeket és tálaljuk a vinegrettel.
Tip
A vinegrett bármilyen salátához tökéletes. Használhatunk hozzá dijoni, vagy magos mustárt is. Bármilyen zöldségek tehetünk a salátába, akár uborkát, céklát, endíviát, stb. A salátát maradék sült hússal, lágy tojással is készíthetjük.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK