2 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 10 dkg száraz kolbász
- 3 db paradicsom
- 5 db tv paprika
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- Só
- Bors
- 2 evőkanál napraforgóolaj
AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET
- Kenyér
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
- 2Közepes lángon melegíts fel egy serpenyőt, és tedd bele az olajat, illetve a karikákra felvágott kolbászt. Miután ropogósra sült, tedd ki egy tálra.
- 3Vágd fel apró darabokra a hagymát, és kevergetés mellett pirítsd meg a visszamaradt kolbászzsíron. Ezután önts rá 4-5 evőkanál vizet, hogy szétfőjön a hagyma.
- 4Aprítsd fel a paprikát és add a hagymához. Forgasd jól át, fűszerezd sóval, borssal, füstölt paprikával és köménnyel (ez elhagyható). Önts rá 0,5 dl vizet és 15 percre fedd le, hogy párolódjon.
- 5A paradicsomokat is aprítsd ezután fel, majd szórd a paprikára. Főzd lefedve kb. 10 percen keresztül.
- 6Tálalásnál ne felejtsd el a ropogós kolbászt és a kenyeret!
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!