1 DB 7 DL-ES ÜVEG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 6 db kezeletlen héjú, vagy alaposan megmosott citrom+ 3 citrom leve
- 6 db csillagánizs
- 50 dkg durva tengeri só
- 4 babérlevél
- Egy evőkanál koriander mag
- Pár szem feketebors
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A citromokat alaposan mossuk meg és vágjuk be őket a képen látható módon.
- 2A belsejüket tömjük meg a durva sóval, majd szorosan tegyük őket az üvegbe.
- 3Szórjuk rá a fűszereket és öntsük fel a citromlével.
- 4Zárjuk le és tegyük a kamra polcára legalább 3 hétre.
- 5Felhasználáskor csak a sárga héj részére lesz szükségünk nagyon apró kockára vágva.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is.
Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!