Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Is this your location?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 nagyobb édesburgonya
  • 1-2 evőkanál ManóMenü sütőolaj
  • Fél teáskanál fokhagyma granulátum
  • 2 csipet só
  • Ízlés szerint bors (elhagyható)
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő (elhagyható)

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Az édesburgonyát 0,5 cm x 0,5 cm-es hasábokra vágjuk. Hideg vízbe áztatjuk fél órát, majd alaposan leitatjuk róla a vizet.
  • 2
    Összekeverjük a kukoricakeményítővel (ha használjuk) a fűszereket.
  • 3
    Az olajjal összekeverjük a hasábokat és rászorjuk a fűszert. Kis adagonként, hogy ne érjenek egymáshoz a hasábok 20 perc alatt készre sütjük (a sütési idő és a hőmérséklet eszközönként eltérhet,160-180 fok között kb 20 perc).
Tip
Az állaga miatt 10 hónapos kortól ajánlom.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK

1 nagyobb édesburgonya