• Kedves Kiflis! 12.24-ig rendelésenként 48 féle terméket tudtok vásárolni, kiegészítésére 24 órával a szállítás előttig van lehetőség, hogy minden vásárlót ki tudjunk szolgálni. Köszönjük a megértést!

  • Itt a Kifli virtuális karácsonyi katalógusa! Telis-tele ajándékötletekkel, édességekkel és receptekkel!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 szelet sous vide tarja
  • 1 db nagyobb, vagy két kisebb cukkini, kb. 50 dkg
  • 1 kanál BL 55 liszt
  • 3 tojás
  • Friss kapor
  • 4 dl görög joghurt
  • 1 dl extra szűz olívaolaj
  • 2 cső kukorica
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Tök
  • Brokkoli
  • Karfiol

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A cukkinit mossuk meg, vágjuk ketté, kaparjuk ki a magját és reszeljük le.
  • 2Sózzuk kissé meg és tegyük félre 15 percre, majd csavarjuk ki.
  • 3Üssük hozzá a tojásokat, keverjük el, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát is, végül a liszttel keverjük össze, hogy nokedliszerű tésztát kapjunk.
  • 4A joghurtot sózzuk meg, borsozzuk, adjunk hozzá frissen vágott kaprot és tegyük félre.
  • 5A tarjákat áztassuk 15 percre langyos vízbe, majd bontsuk ki, öntsük le a levét és töröljük szárazra.
  • 6A húsokat forró serpenyőben, vagy grillen süssük pirosra pár perc alatt.
  • 7Amíg a húsok pihennek, kevés forró olajon süssük ki a cukkinilepényeket is.
  • 8A visszamaradt olajban vagy grillen süssük meg a kukoricát is.
  • 9A húst a lepénnyel, kapros joghurttal és a grillezett kukoricával tálaljuk.
Tip
Ne dobjuk ki a húsok levét, kiváló pecsenyelé készülhet belőle kevés vajjal. Cukkini helyett tökkel is készíthető, de brokkolival, vagy karfiollal is finom a lepény vagy tócsni.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD