• Kedves Kiflis, kellemes ünnepeket! A boltunk nyitva áll az előrendelésre, a kiszállításunk pedig gőzerővel készül a keddre, amikor a Kiflis autók újra elindulnak. Miből fogytál ki?

Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

12 VIRSLIMÚMIA

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 lap leveles tészta
  • 12 minivirsli
  • 1 teáskanál krémsajt
  • 24 szem egész fekete bors
  • Ketchup
  • Mustár
  • Tojás a virslimúmiák megkenéséhez

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Terítsd szét a leveles tésztát és vágd fel hosszában kb. 1 cm széles csíkokra. Tekerd be a virsliket a levelestészta-csíkokkal. Virslinként 2-3 levelestészta-csíkra lesz szükség. A virslik legfelső harmadán hagyj ki 0,5 cm helyet a múmiák szemének.
  • 2
    A betekert virsliket tedd egy sütőpapírral bélelt tepsire úgy, hogy maradjon elég hely a virslik között ahhoz, hogy ne süljenek össze.
  • 3
    Egy tálban verd fel a tojást.
  • 4
    Kend meg a virslimúmiákat a felvert tojással és süsd meg őket 200°C-ra előmelegített sütőben. Süsd őket, amíg a leveles tészta aranyszínűre nem sül, amihez kb. 10 percre lesz szükség.
  • 5
    Miután megsültek, hagyd őket kihűlni, majd add hozzá a szemeket. Egy kanál nyelének vagy fogpiszkálónak a végével vegyél a krémsajtból és tegyél 2 pöttyöt a virslin kihagyott helyre. A pöttyökre tegyél 1-1 szem egész fekete borsot.
  • 6
    Tegyél ketchupot egy kisebb tálba, majd rajzolj rá pókháló mintát mustárba mártott kanál nyelével vagy fogpiszkálóval, a mustárban alkalmanként szükség szerint megmártva.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK

1 lap leveles tészta

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English