• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg sertésborda vagy -oldalas
  • 300 g ananász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 600 ml paradicsompüré
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál frissen őrölt tarkabors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál szójaszósz
  • 2 teáskanál Worchestershire szósz
  • 1 teáskanál füstölt fűszerpaprika
  • 2 evőkanál almaecet

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az ananászt kicsit pirítsd meg, hogy a felszíne karamellizálódjon, de vigyázni kell, hogy ne égjen meg. Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, néhány percig pirítsd együtt, majd add hozzá a paradicsomszószt és a fűszereket.
  • 2Alaposan keverd össze, forrald ki, végül add hozzá az almaecetet.
  • 3Az elkészült masszát turmixold le és ebben pácold a húst.
Tip
Lehet hosszasan is főzni a szószt alacsony hőmérsékleten, hogy egy krémes, sűrű masszát kapj, de az elkészítésnek ez a módja egy őszi grillezésre alkalmasabb. Nyárra jobban illik ez a kevésbé sűrű, könnyed, mégis pikáns pác.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK