4 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 380 g csirkecombfilé
- 70 g baconszalonna
- 4 db 21 cm átmérőjű kukoricatortilla
- 4 szelet cheddar vagy gouda sajt
- 2 evőkanál olívaolaj
- 300 g paradicsom
- 100 g pirospaprika
- 4 evőkanál korianderlevél
- 4 jalapeño paprika
- Só
HOZZÁVALÓK A QUESADILLA ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ
- 4 evőkanál tejföl
- 4 evőkanál guacamole
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Sózd meg a hús mindkét oldalát, tedd forró grillre és mindkét oldalát óvatosan süsd készre. A kész sült húst hagyd pihenni egy vágódeszkán kb. 3 percig. Ezután vágd fél cm vastag szeletekre.
- 2Szeleteld fel a paradicsomot, majd a jalapeño paprikát is vágd vékony szeletekre. Tisztítsd meg a paprikát, vágd ki a magos részt és a húsát vágd kb. fél cm vastag csíkokra. A szalonnát grillezd aranyszínűre.
- 3A tortilla egyik felére tegyél paradicsomot, a szeletelt sült húst, paprikát, koriandert és 1 evőkanál guacamole-t. Ízlés szerint rakhatsz bele jalapeño paprikát is. Adj hozzá egy szelet szalonnát és 1 szelet sajtot, majd hajtsd félbe a tortillát.
- 4A megtöltött és összehajtott tortillát tedd a forró grillre, fedd le és grillezd 2 percig.
- 5Tejföllel és guacamoléval tálald.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!