4 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 8 tojás
- 240 g krémsajt
- 120 g natúr joghurt
- 1,5 evőkanál zsíros mustár
- egy csipet bors
- 10 g só
- Petrezselyemzöld
- Metélőhagyma
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1 Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
- 2Főzést követően hámozd meg a tojásokat, majd vágd őket félbe hosszában. Kanalazd ki a sárgájukat egy tálba, a tojásfehérjéket pedig vágd apróra.
- 3A sárgákat törd pépesre egy villával, add hozzá a krémsajtot, a joghurtot, a mustárt, a sót, valamint a borsot, majd keverd össze.
- 4Add hozzá az apróra vágott tojásfehérjét, keverd el és végül tedd hűlni a hűtőbe.
Tip
Hagyományos zsíros mustár helyett használhatsz dijoni mustárt is, ettől a krémnek markánsabb íze lesz. Nem szükséges az összes tojásfehérjét feldolgozni a tojáskrémbe, néhányat akár meg is tölthetsz vele. Keverhetsz a krémhez apróra vágott petrezselymet vagy metélőhagymát is.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!