• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon nincsen kiszállításunk, de holnaptól (11.02.) ismét a megszokott módon, emelt kapacitással üzemelünk. Várjuk ma is a rendelésedet és addig is békés ünnepet kívánunk!


     
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 500 g eper
  • 400 ml Moscato fehér aromás bor
  • 200 g porcukor
  • 4 teáskanál Marsala bor
  • 8 tojássárgája

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Tisztítsd meg az epret, vágd fel a szemeket nyolcfelé, adj hozzá 5 evőkanál cukrot, majd keverd össze.
  • 2Önts fel egy lábast vízzel és helyezz rá egy porcelán, üveg vagy rozsdamentes acél tálat. A tálat ne érje víz. Amint a víz forrni kezd, öntsd bele a tálba a tojássárgáját és a Moscato fehérbort, adj hozzá 200 g cukrot, majd habverővel verd habbá. A habosítás végén add hozzá a Marsala bort.
  • 3Vedd el a tálat a lábasról és rövid ideig verd fel a habot.
  • 4Egy kerek tálat tölts meg az édesített eperrel. Öntsd le a sabayonnal. Távolítsd el a formát és karamellizáló pisztollyal enyhén flambírozd meg a sabayon tetejét.
Tip
Az előkészítés végén használhatsz karamellizáló pisztolyt, de a sabayont nem szabad megsütni. A díszítésnél engedd szabadjára a kreativitásodat.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK