1 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 200 g marha bélszín
- 15 g apróra vágott mogyoróhagyma
- 1 teáskanál kapribogyó
- 2 teáskanál Worcestershire szósz
- 1/2 teáskanál dijoni mustár
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
- Nyers tojássárgája
- Frissen őrölt bors ízlés szerint
- 2 csipet Cayenne bors
- Só ízlés szerint
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Mosd meg a kapribogyót, majd miután megszáradt vágd fel apró darabokra.
- 2Vedd ki a húst a hűtőből. Vágd nagyon vékony szeletekre, majd keskeny csíkokra és végül azokat apró kockákra. Próbálj gyorsan dolgozni, hogy a hús ne melegedjen fel.
- 3Egy villa segítségével keverd össze a húst a többi hozzávalóval. Formáld kis halommá, és nyomd be a közepét.
- 4Tedd bele egyenként a tojássárgákat, és folyamatosan keverd el őket a hússal.
Tip
Tovább ízesítheted még egy teáskanál citromlével, esetleg petrezselyemzölddel.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!