1 ADAG
Buy all ingredients right below the recipe
HOZZÁVALÓK
- 1 szép szelet T-bone steak
- Nagyszemű só
- Olívaolaj
- 1 evőkanál puha vaj
- 1 teáskanál dijoni krémes mustár
- 1 teáskanál dijoni magos mustár
- Aprított petrezselyemzöld
- 2-3 ág friss rozmaring
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Fontos, hogy mindig szobahőmérsékletű hússal dolgozz!
- 2Egy serpenyőben hevíts fel 1-2 evőkanál olívaolajat, ebben süsd a húst oldalanként 3-3 percig, majd tedd tányérra, fedd le egy fedővel és pihentesd 8 percig.
- 3A pihentetési idő lejárta után tedd vissza a serpenyőbe, sózd meg, tedd a tetejére a vajat, hagyd szépen ráolvadni. Tedd a serpenyőbe a krémes és a magos mustárt, hogy kicsit megpiruljon, majd kend el a vajjal. Szórd meg az aprított petrezselyemzölddel, dobd rá a rozmaringot, locsold meg ismét 2-3 evőkanál olívaolajjal és ezt követően oldalanként ismét süsd 3-3 percig. Sütés közben locsolgasd a mustáros-vajas-olívaolajos szafttal.
- 4Amikor elkészült tedd vágódeszkára és frissen szeleteld.
- 5Kínálhatsz hozzá steakburgonyát és friss salátát.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!