Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 evőkanál (friss,) aprított kapor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom frissen facsart leve
  • 100 ml olívaolaj
  • Lazac

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A kaprot keverd össze a reszelt fokhagymával, a citrom levével és az olívaolajjal.
  • 2
    A lazacot tetszőlegesen szeleteld és alaposan kend meg az előzőleg elkészített olajos páccal. Legjobb, ha 1-2 órát hagyod állni, de idő szűkében sütheted azonnal is, így is nagyon finom lesz.
  • 3
    Forrósítsd fel a grillt, olajozd, majd tedd rá a halszeleteket és oldalanként 3-3 percet süsd. A sütési idő függ a lazac szeletek vastagságától is.
  • 4
    Ízlés szerint, friss salátával kínálhatod. Nagyon jól illik hozzá a fetás paradicsomsaláta.
  • 5
    Közvetlenül fogyasztás előtt sózhatod, de só nélkül is nagyon finom!

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    15 perc + pácolás
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK