Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 90 minutes

14 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A KACSÁHOZ

  • 4 kacsacomb
  • (3 ág friss) rozmaring
  • 1 fej fokhagyma
  • Olvasztott kacsazsír annyi, hogy ellepje
  • Ízlés szerint só
  • Frissen őrölt tarkabors (akár mozsárban tört)

HOZZÁVALÓK A ÉDESBURGONYAPÜRÉHEZ

  • 1 kg édesburgonya
  • 120 g vaj

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A kacsacombokat alaposan mosd meg, tisztítsd meg, papírtörlővel töröld szárazra, sózd, borsozd, majd tedd egy hőálló tálba.
  • 2
    Add hozzá a megpucolt, darabolt fokhagymát, a rozmaringot és töltsd fel annyi zsiradékkal, ami ellepi.
  • 3
    140 fokra előmelegített sütőben, kb. 3 óra alatt süsd készre.
  • 4
    A sütési idő függ a combok és az edény méretétől is.

KRÉMES BURGONYAPÜRÉ ELKÉSZÍTÉSE:

  • 1
    Ízlés szerint kínálhatsz hozzá lilakáposzta-salátát.
  • 2
    Egy kiló édesburgonyát hámozz meg és enyhén sós vízben főzd puhára, majd szűrd le a főzőlevet és még forrón, adj hozzá 120 g vajat és botmixerrel pürésítsd.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    1 óra, és 3 óra sütés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A KACSÁHOZ

HOZZÁVALÓK A ÉDESBURGONYAPÜRÉHEZ