
Kaija
Kaija Italian salad with salmon 220g
220 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Kaija Olaszos saláta lazaccal
Kiváló protein és Omega-3 zsírsavakban gazdag, egészséges és a legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.Fehérjében gazdag norvég aquakultúrából származó lazacfilé mexikói stílusú zöldségekkel.
Termelői információ
1882
Arnold Sørensen skandináv üzletember konzervdobozokat, gyümölcskonzervet, zöldséget és halat gyártó céget alapít Rigában.
1920
Az első világháború után egy repülő sirály a csőrében halakkal a cég védjegyévé válik, a KAIJA (lettül „sirály”) pedig a cég védjegyévé válik.
1938
A megtermelt áru összértéke eléri a 3 millió eurót (mai értékben). A cég 360 főt foglalkoztat, termékeit Európába és az USA-ba exportálja. Különféle díjakat nyernek nemzetközi kiállításokon és vásárokon
1966
A vállalat a „Halkonzervek és kulináris termékek kísérleti gyára” nevet viseli, és termékeit a Szovjetunió egész területére exportálja. . 11 hektáron terül el, 720 főt foglalkoztat.
2003-2004
A cég csődön és reorganizáción megy keresztül, az Arnold Sørensen és Kaija márkákat megtartják. Már csak 4 exportpiac maradt, amikor a cég megújítja tevékenységét
2013
5 millió eurót fektetnek be a gyártóterület felújításába és új gyártósorokba
2017
A Karavela Európa egyik legnagyobb halkonzervgyártója lesz, évente 56 millió konzervdobozt gyártanak, és 40 exportországgal rendelkeznek a világon
2019
A Karavela felvásárolja a Larsen Danish Seafood-ot, ezzel növelve pozícióját a német piacon
Tárolás
0-25°C között tárolandó. Felnyitás után tartsa hûtõben (+4-8C) és 24 órán belül fogyassza el!
Forgalmazó
Foodnet Zrt
1037 Budapest, Bécsi út 269.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Lazac | 20 % |
Salmo salar | |
Zöldségek változó arányban | 41 % |
Fehér bab | |
vörösbab | |
Sárgarépa | |
Zöldborsó | |
Kukorica | |
Vöröshagyma | |
Zeller | |
Ivóvíz | |
Paradicsom püré | 6 % |
Cukor | |
Étkezési só | |
Repceolaj | |
Sűrítőanyag | |
kukorica keményítő | |
Stabilizálószer | |
szentjánoskenyér liszt | |
guar gumi | |
E466 - Karboximetil-cellulóz | |
Fűszerek | |
savanyúságot szabályzó anyag | |
E260 - Ecetsav | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 497 kJ/118 kCal |
Fats | 3.6 g |
including saturated fatty acids | 0.5 g |
Carbohydrates | 14.6 g |
including sugars | 7 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1.3 g |
Fibre | g |
Allergens
Hal |
Zeller |