
FRoSTA
FRoSTA Breaded fish fillet with wild onions
240 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
FRoSTA Panírozott halfilé medvehagymával
Igazi ízélmény az alaszkai tőkehalfilé és a medvehagyma ropogós kettőse. Legyen mindig a hűtőjében!
Termelői információ
Fontos számukra, hogy a FRoSTA nevét a természetes alapanyagokból álló finom ételekkel kapcsolják össze. Éppen ezért a FRosTA kidolgozta , majd megvalósította a 100% természetes íz programot, hiszen a FRoSTA-nál minden természetes.
A FRoSTA száműzte az adalékanyagokat. Mesterséges ízfokozót, színezéket, aromát nem használ. Csak természetes alapanyagokat.
NINCS TRÜKK, NINCS TITOK.
Elkészítés
Sütőben
Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra, majd helyezze bele a fagyasztott halfiléket egy tepsibe. Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).
Serpenyőben
Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.
A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C alatti hőmérsékleten tárolva a csomagolás oldalán jelzett hónap végéig.
Forgalmazó
Frosta Tiefkühlkost GmbH & FRoSTA AG.
Am Lunedeich 116
27572 Bremerhaven
Németország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Alaszkai tőkehal filé | 62 % |
panírmorzsa búzaliszt | 14 % |
Napraforgó olaj | |
Ivóvíz | |
búza liszt | |
Burgonyakeményítő | |
Étkezési só |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 845 kJ/202 kCal |
Fats | 9.6 g |
including saturated fatty acids | 1.1 g |
Carbohydrates | 16.1 g |
including sugars | 0.3 g |
Protein | 12.4 g |
Salt | 1 g |
Fibre | g |
Allergens
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Hal |
May contain traces of: |
Rákfélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustard |
Molluscs |