Szomor

Szomor Szürkemarha paleo párizsi, csemege

kb. 370 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG

Termelői
Elfogyott. Várható szo.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szomor Szürkemarha paleo párizsi, csemege

Egyediségük titka, hogy kézműves termékeikben az állatok által legelt első fűszáltól az utolsó szem fűszerig, minden tiszta, egészséges környezetből származik. Így tudják garantálni, hogy a kiváló minőségű hús zamatát a kolbászban, a szalámiban és minden más termékükben is érezhesd.

A szürkemarha, mint ridegen tartott állat régen és ma is csak legelőről táplálkozott, illetve onnan betakarított szénát evett. Ennek köszönheten húsa és a belőle készült termékek a magyar pusztákon élő füvek és virágok gazdagságát és különleges illat- és ízvilágát adja vissza. Húsa igen ízletes és garantáltan BSE-, azaz kergemarhakór mentes. A magyar nemzeti parkok területén legelő állatok nemcsak vegyszermentes környezetben, hanem a lehető leggazdagabb természetes táplálékon élnek, kiegészítő takarmányt nem fogyasztanak.

A márkáról

A farm 1989-ben jött létre a Kiskunsági Nemzeti Park területén, Apaj környékén. Itt kezdtek mezőgazdasági tevékenységbe, amit első lépésben azzal kezdtek, hogy a gyenge minőségű szántóterületeket vissza gyepesítették. Ezt követően új gazdálkodási tevékenységet kísérleteztek ki, amit a mai napig folytatnak. Saját megtermelt fűmaggal gyepesítették be a területet. 2010-ben nyitották meg a húsfeldolgozó üzemet, ahol kezdetben Magyar szűrkemarha feldolgozásba kezdtek azon belül is, szalámit készítettek. Mára viszont már bivaly és mangalica termékekkel is kibővült a termékpaletta.

Egyediség:
„A Szomor Gazdaságban – a nemzeti parkokkal együttműködve – a ritka haszonállatfajták szinte vadon tartásával érjük el a természeti értékek fennmaradását. A génmegőrzést is szolgáló, a pusztai legelőkön csaknem egész évben szabadon kószáló magyar szürke marha, bivaly és mangalica sertés révén olyan húskészítményeket kínálunk, amelyek nem tartalmaznak vegyszermaradványokat és egyéb káros anyagokat.” Termékeiket hagyományos, kézműves módon készítik, megőrizve a természet és az ember alkotta világ közötti egyensúlyt.

Termékek:

  • Magyar szürkemarha (szalámi, kolbász, virsli, kenőmájas, paleo termékek)
  • Mangalica (tepertő, tepertőkrém, grillkolbász, szalonna)
  • Bivaly (szalámi, kenőmájas)

Tárolás

+10 és +35 C fok között tárolandó.

Forgalmazó
Szomor Dezső E.V.
2345 Apaj
Géptelep 42.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 14 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Magyar szürkemarha hús
sertés szalonna
víz
Tengeri só

Tápérték: 100 g

Energia1117 kJ/270 kCal
Zsír25.2 g
amelyből telített zsírsavak15.4 g
Szénhidrát0.8 g
amelyből cukor0 g
Fehérje10.1 g
1.4 g
Élelmi rost0 g