

Nativus
Nativus Szarvascomb steak
kb. 330 gkb
További információ
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nativus Szarvascomb steak
Előhűtött SKIN csomagolásban.
Az Nativus Szarvascomb steak egy igazi csemegének számít azok számára, akik szeretik a különleges és ízletes fogásokat. A steak szaftos, ízletes és könnyen elkészíthető, ideális választás grillezéshez vagy sütéshez. A minőségi alapanyag garantálja, hogy minden falatban a legjobb ízeket fedezze fel. Készítsen valami különlegeset az asztalára a Nativus Szarvascomb steakkel, és élvezze az ízek gazdagságát és az élményt az étkezés közben!
Recept javaslat
Szarvascomb steak áfonya raguval
Hozzávalók
- só, bors ízlés szerint
- 2 dkg vaj
- 1-2 szál kakukkfű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Áfonya ragu
- 2 evőkanál barna cukor
- ¼ citrom leve
- 1 evőkanál áfonyalekvár
- késhegynyi só (nagyon kevés)
- 50 ml víz
- 125 g áfonya (friss vagy mirelit)
Besűrítéshez
- 10 g keményítő + 25 ml víz
Elkészítési javaslat
A szarvascombot vegyük ki a hűtőből, hagyjuk a húst amíg szobahőmérsékletű lesz. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Dörzsöljük be a húsokat a sóval és a frissen törött borssal. Vegyünk egy serpenyőt, és hevítsünk fel benne egy kevés olajat. Süssük a húsok mindkét oldalát 2-2 percig, Az utolsó 1 percben tegyünk a serpenyőbe kevés vajat a kakukkfű ágat, roppantott fokhagyma gerezdeket és így fejezzük be a sütést. Ezután helyezzük a húsokat egy tepsibe, öntsük rá a serpenyőben lévő szaftot, tegyük a húsok tetejére a kakukkfűágat, a fokhagymagerezdeket. Süssük 8-10 percig a sütőben, majd vegyük ki és pihentessük néhány percig. Az áfonyás raguhoz a barnacukrot egy serpenyőben karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a citrom levét, az áfonyalekvárt, egy csipet sót és az 50 ml vizet. Miután felforrt az alapunk hozzáadjuk az áfonyát. További néhány percig főzzük. Végül a vízzel kikevert keményítővel – egy rottyanásig – besűrítjük. Köretként pl. burgonyakrokettet vagy burgonyafánkot kínálhatunk hozzá.
Jóétvágyat kívánunk!
Csak alapos hőkezelés után fogyasztható.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük.
"A természetből természetesen”
Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.
Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén „Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.
Tárolás
0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
szarvas hús | 100 % |