
Alnatura
Alnatura BIO Almaecet, szűretlen
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Almaecet, szűretlen
Az Alnatura BIO szűretlen almaecet természetes és tiszta választás a konyhában! Kíméletes eljárással készült, hogy megőrizze az alma eredeti aromáját és gazdag ízvilágát. Salátákhoz, mártásokhoz és italokhoz is tökéletes, finoman fanyar karakterével frissességet ad minden fogásnak. Próbáld ki ezt a bio minőségű, szűretlen almaecetet a természetes ízek kedvelőinek!
Felhasználás - vegán répatorta
Elkészítési idő: 20 perc + 50 perc sütési idő + 2 óra hűtési idő
Hozzávalók 1 db 13 x 23 cm-es tepsihez (10 szelet)
- 400 g sárgarépa + 4 kis sárgarépa zölddel a díszítéshez
- 110 g Alnatura natúr kókuszolaj + 1 evőkanál az edényhez
- 300 g Alnatura 1050 típusú búzaliszt
- 100 g Alnatura zabpehely
- 140 g Alnatura teljes nádcukor
- 120 g Alnatura almapüré
- ¼ teáskanál Alnatura őrölt gyömbér
- 2 teáskanál Alnatura ceyloni fahéj
- 1 teáskanál Alnatura Bourbon vanília őrölt
- 2 teáskanál Alnatura sütőpor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál Alnatura almaecet
- 240 ml Alnatura mandulaital édesítetlenül
- 75 g Alnatura 24/7 BIO sótlan pisztácia
- 100 g Alnatura Frischecreme Natur (vegán krémsajt alternatíva)
- 40 g Alnatura porcukor
- 1 csepp Alnatura citromlé
Elkészítés
- Készítsd elő a sárgarépát és a kókuszolajat: melegítsd elő a sütőt 180 °C-os felső/alsó hőfokra. Hámozd meg a sárgarépát, és reszeld finomra. Olvaszd fel a kókuszolajat egy kis serpenyőben a tűzhelyen alacsony hőfokon.
- Keverd össze a tésztát és süsd meg: tedd a reszelt sárgarépát, a kókuszolajat, a lisztet, a zabpelyhet, a cukrot, az almapépet, a fűszereket, a sütőport, a szódabikarbónát, az ecetet és a mandulaitalt egy nagy tálba, és egy fakanállal keverd jól össze. Kend ki a tepsit vagy béleld ki sütőpapírral, öntsd bele a tésztát, és süsd 40-50 percig. A sütési idő vége előtt teszteld a süteményt: szúrd meg a süteményt egy fapálcikával. Ha a tészta nem tapad a pálcikára, a sütemény elkészült.
- Készítsd el a cukormázat és díszítsd a tortát: hagyd a tortát teljesen kihűlni. Közben a pisztáciát vedd ki a héjából, és aprítsd durvára. A sárgarépát hámozd meg, a zöldjét rövidítsd meg, a sárgarépát vágd félbe, az alsó felét másra használd. A cukormázhoz keverd össze a friss tejszínt, a porcukrot és a citromlevet egy tálban kézi mixerrel. Kend a tortára, és díszítsd pisztáciával és sárgarépa felekkel.
Tipp
A sárgarépa díszítés megmutatja, hogy mi van a tortában, és egyben egy friss rágcsálnivaló.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
Alnatura Prod. & Handels GmbH
Guntramsdorfer Str. 103, 2340 Mödling, Ausztria
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Almaecet |
Tápérték: 100 g
Energia | 99 kJ/23 kCal |
Zsír | 0.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 2 g |
amelyből cukor | 2 g |
Fehérje | 0.5 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | 0.5 g |