Alnatura
Alnatura BIO Barna csicseriborsó ( 400g )
240 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura barna csicseriborsó
Finom, különleges ízű, barna organikus csicseriborsó Olaszországból. Már előre főtt, ideális a hummus, a falafelek és a curry gyors elkészítéséhez; salátákba és levesekbe is tökéletesen passzol.
Felhasználási javaslat - Görög csicseriborsó saláta
Elkészítési idő
20 perc.
Hozzávalók
3 adag elkészítéséhez:
- 0,5 uborka
- 0,5 teáskanál só
- 150 g joghurt
- 1 piros paprika
- 200 g koktélparadicsom
- 1 lilahagyma
- 1 doboz barna csicseriborsó (konzerv) (230 g)
- 0,5 pohár pácolt paprika (pepperoni) (90 g)
- 0,75 pohár Kalamata olajbogyó mag nélkül (60 g)
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál szárított oregánó
Elkészítés
- Készítsd elő a zöldséget - Mosd és tisztítsd meg az uborkát hosszában negyedeld, és vágd 1 cm széles darabokra. Mosd és tisztítsd meg a piros paprikát, és vágd finom karikákra. A paradicsomot mosd, szárítsd és felezd meg. A hagymát pucold meg és felezd el, majd vágd finom félkarikákra. A csicseriborsót szűrd, öblítsd és csepegtesd le. A pepperonit szintén szűrd le, és vágd nagy darabokra. Az olajbogyókat szűrőedényben csepegtesd le.
- Pácold be a csicseriborsót - Tedd egy tálba az olívaolajat oregánóval és sóval, és alaposan keverd meg. Add hozzá a lecsepegtetett (barna) csicseriborsót, keverd bele és hagyd benne pácolódni.
- Keverd össze a zöldségeket, tálald joghurttal és csicseriborsóval - Tedd egy tálba az uborkadarabokat, a paprikát és a hagymakarikákat, a paradicsom felét, a pepperonit és az olajbogyókat, majd óvatosan keverd össze és tálald tányérokra. Keverd simára a görög joghurtot, és önts egy teáskanállal a salátára. Tedd a tetejére a csicseriborsót, és tálald a salátát.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Barna csicseriborsó |
víz |
Tengeri só |
Tápérték: 100 g
Energia | 534 kJ/127 kCal |
Zsír | 3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
Szénhidrát | 16 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 6.6 g |
Só | 0.63 g |
Élelmi rost | 4.8 g |