On Natural mandula növényi ital

500 ml
Visszaváltható csomagolás
Elfogyott, pénteken várható.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

Frissen préselt mandula növényi ital

Fogyaszd akár kávéhoz, teához, turmixhoz tej helyettesítéseként vagy magában. A természet íze teszi teljessé.

Mandula növényi ital

Szirupok, szörpök, növényi italok

Termékleírás
Frissen préselt mandula
növényi ital laktózmentes vegán növényi ital, prémium minőségben, magas szárazanyag tartalommal. Fogyaszd akár kávéhoz, teához, turmixhoz, shake-hez tej helyettesítése ként vagy magában. A természet íze teszi teljessé.

A termékek a prémium minőséget képviselik; magas szárazanyag tartalommal rendelkeznek, 100%-ban valódi növényből, tápanyagokban gazdagok.

 

Az összes termék visszaváltható csomagolásban kerül a vásárlókhoz. A visszaváltós üveg ára 50 Ft.

Eldobható csomagolás nélkül
A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Termelői információ
Organikusan előállított, kizárólag természetes anyagokból készülnek italaik, így nem tartalmaznak mesterséges anyagokat és tartósítószereket. Emellett glutén- és laktózmentesek, így a speciális étrendet követő vendégek számára is megfelelőek.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 5-10°C között.

Forgalmazó
Supp.li
5000 Szolnok
Hild Viktor út 5., 6/51.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Mandula
Rizs
víz