Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

NPK Beef BBQ Borda

kb 0,56 kg
kb 2 669,47 Ft 4 790 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

NPK Beef BBQ Borda

Eat Better Beef.
Az az idő, ami szórakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. mit az NPK Charolais képvisel a piacon, az egy új dimenziót teremt a magyar gasztronomia számára.  Ami annyit jelent, hogy egyszerre valósul meg az az ideális helyzet, amikor egy termelő, ökológiai körülmények között, felnevel és vágásra felkészít egy állatot, majd a legmagasabb szaktudással előkészíti azt,konyhai felhasználásra. 

Termékleírás
A szegycsontot, azaz a mellkast és a gerincet összekötő csont. Sütéssel, esetleg grillen, vagy profi BBQ smokerban, is elkészíthető.
Mindenkinek kívánom, hogy átélhesse azt a kulináris varázslatot, amit egy profi smokerban elkészített oldalas, vagy szegy tud nyújtani. Charolais marhából, 6 hétig érlelt. 

A hús érésének időtartama függ az állat nemétől, korától és fajtájától. Minél tovább lóg a hús, annál intenzívebb az íze!

Felhasználási javaslat: 

  • Serpenyőben süssük, a tűzhelyet a legmagasabb hőfokra állítva.
  • A serpenyőbe nem kell zsiradékot tenni, hanem a hús felületét kenjünk be.
  • Oldalanként 1-1 perc sütésidő alatt kéreg képződik, mely a nedvességet benntartja a húsban. 
  • A második 1 percnél már alacsonyabb hőfokra kell állítani a főzőlapot, mert az úgynevezett kérgesítéshez még elég meleg lesz a serpenyő, de a következő lépéshez is lesz ideje visszahűlni.
  • Ha letelt a második 1 perc is, alacsonyabb hőfokon süssük tovább a steaket, amíg nekünk szimpatikus.

Termelői információ
Két barát 2009-ben hozta az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetükbe. Az egészséges táplálkozás szerepe nagyon fontos, így organikus körülmények között nevelik az állatokat. Figyelembe véve a gasztronómia, élvezeti szempontokat, legtöbb hústermékük érlelt hús formájában elérhető. "Csak olyan terméket kínálunk, amit mi is szívesen fogyasztunk!" Céljuk, hogy Magyarországon az emberek kiemelkedő értékként azonosítsák a marhahús fogyasztását.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 1 -3 °C között.

Forgalmazó
NPK Charolles Szociális Szövetkezet,
7721 Pécsvárad, Szilágypuszta 50.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 13 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.