
Reine de Dijon
Reine de Dijon dijoni mustár
200 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Reine de Dijon dijoni mustár
A dijoni mustár krémes állagú, fanyar és enyhén csípős ízű, amelyet a barna mustármag és a fehérbor kombinációja eredményez. Ez a mustárfajta alacsony zsír- és kalóriatartalmú, emellett A- és C-vitaminban gazdag, valamint gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.
A Reine de Dijon mustár kiválóan alkalmas szendvicsek, salátaöntetek, pácok és szószok ízesítésére, valamint húsételek kiegészítőjeként is remekül megállja a helyét.
A márkáról
A Reine de Dijon egy elismert francia mustárgyártó márka, amely a híres dijoni mustár hazájában, Dijon városában, Burgundiában alakult 1840-ben. A márka neve magyarul annyit tesz: „Dijon Királynője”, ami méltóan tükrözi prémium minőségű, tradicionális recept alapján készült termékeit.
A Reine de Dijon egy olyan márka, amely ötvözi a francia gasztronómia eleganciáját a megbízható minőséggel – ideális választás mindennapi használatra, de különleges alkalmakra is. A Reine de Dijon elkötelezett a környezetbarát gyártás mellett, modern, energiahatékony üzemmel rendelkezik, és törekszik a helyi termelők támogatására, különösen a mustármag beszerzése során.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontást követően hűtve (4-8°C) tárold és 30 napon belül fogyaszd el!
Forgalmazó
Koch's Torma Hungária Kft.
6100 Kiskunfélegyháza,
I. körzet tanya 241.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Ivóvíz |
Mustármag |
Ételecet |
Étkezési só |
Étkezési sav |
E330 - Citromsav |
Tápérték: 100 g
Energia | 691 kJ/166 kCal |
Zsír | 12 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.8 g |
Szénhidrát | 3.4 g |
amelyből cukor | 2.2 g |
Fehérje | 7.7 g |
Só | 5.6 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Mustár |