
Nativus
Nativus Szarvas Ossobuco
kb. 400 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
kb
További információ
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Szarvas csontos lábszár, szeletelt. Előhűtött, Skin vákuumcsomagolásban. Nem tenyésztésből származó, lőtt vadhúsból készült. Kizárólag megfelelő minőségű, porc, csont és bevérzéstől mentes húsrészekből.
A Nativus Szarvas Ossobuco egy prémium minőségű, csontos szarvashús szelet, amely kiváló választás lassú főzéshez és ízletes, szaftos ételek elkészítéséhez. Az ossobuco eredetileg egy hagyományos olasz étel, amelyet általában borjúlábszárból készítenek, de a szarvas változat különleges, vadízzel gazdagítja az ételt.
Jellemzők és felhasználás:
- Hús típusa: Szarvaslábszár, csonttal együtt szeletelve.
- Ízvilág: Gazdag, intenzív, enyhén vadízű.
- Elkészítési mód: Lassú főzéssel vagy párolással a legjobb eredmény érhető el, mivel így a csontvelő is kioldódik, gazdagítva az étel ízét és textúráját.
Felhasználási javaslatok
- Ossobuco alla Milanese: Klasszikus olasz recept zöldségekkel, fehérborral és paradicsommal.
- Pörkölt vagy raguként: Lassú főzéssel omlós, szaftos állagot érhetünk el.
- Vörösboros szarvassültként: Különleges ünnepi fogásokhoz is tökéletes.
A Nativus Szarvas Ossobuco tökéletes választás azok számára, akik szeretik a vadételeket és különleges, ínycsiklandó fogásokat szeretnének készíteni otthon.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük.
"A természetből természetesen”
Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.
Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén „Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.
Tárolás
0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Csak alapos hőkezelés után fogyasztható. A csomagolás felbontása után használja fel.
Forgalmazó
Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Szarvas csontos lábszár szeletelt |