Sió

Sió Natura 100% szűrt almalé

1 l
879 Ft 879 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A SIÓ Natura Almalé megőrzi mindazt, amitől az alma olyan finom! 100%-os gyümölcslé nagyszerű ízzel, rengeteg gyümölccsel.

  • A magyar gyümölcsnek nincsen párja, a Siónál ezért is rajongnak érte annyira és tesznek meg mindent immár 40 éve, hogy a legfinomabb gyümölcsleveket készíthessék.
  • Országszerte több, mint 100 termelővel állnak szoros kapcsolatban. Számukra ők a legfontosabbak, hiszen nekik köszönhető, hogy a SIÓ gyümölcslevek ennyire finomak.
  • A SIÓ-nál a fenntarthatóságra törekszenek, hogy az utánunk következő generáció is átélhesse a természet valódi örömét minél változatosabb és minél inspirálóbb formában. Ezért követik nyomon a gyümölcs útját a fától a pohárig és ezért törekszenek természetes alapanyagok használatára.

Hiszen tudjuk, hogy a természetbe öröm belekóstolni!

Leírás
Szűrt almalé. Sűrítményből készült.

Termékinformáció
A termék természetes rosttartalma miatt kérjük fogyasztás előtt rázd fel.

Termelői információ
A Sió Kft. társadalmi felelősségvállalásban is az élen jár. A Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program 2008-ban indult útjára, azóta mintegy 750 intézmény és 12.000 tanuló részesült támogatásban, 30.000 gyermekrajz született, valamint 170 Sió Bulit tartottak az iskolák. Lelkesedésük töretlen, évről-évre több rászoruló családnak szeretnének könnyebbé tenni az iskolakezdést. Van, ahol komoly gondot okozhat a tanuláshoz szükséges felszerelések beszerzése. A Köszönjük, SIÓ Program keretében minden tanévkezdéskor 1000 vadonatúj iskolatáskával és néhány alapvető iskolafelszereléssel támogatják a rászoruló gyermekeket. Vásárlásoddal te is hozzájárulhatsz a program fenntartásához!

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolja, és 3-4 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó
Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

gyümölcstartalom100 %

Tápérték: 100 ml

Energia183 kJ/43 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát10.2 g
amelyből cukor9.7 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost g