Site languages:MagyarEnglish
termékek termelőktől

A Kifli.hu egyik küldetésének tekinti a hazai termelőkkel való együttműködést, hiszünk a kimagasló minőségben, amikkel kiszolgálhatjuk vásárlóinkat. Ezzel is szeretnénk támogatni a helyi kistermelőket, egyúttal valós, minőségi terméket biztosítva vásárlóink számára.

divider
 

A kiegyensúlyozott táplálkozás nélkülözhetetlen eleme a zöldség- és gyümölcs fogyasztás.

A hazai zöldség és gyümölcs fogyasztásával biztosak lehetünk abban, hogy a termény nem éretlenül lett leszedve, hanem a megfelelő időben. Az érett, frissen szedett szezonális gyümölcsökben, zöldségekben van a legtöbb vitamin és antioxidáns, melyeket a nap sugarai melengettek és tették színessé, ízletessé. A tárolás során folyamatosan csökken a beltartalmi értékük, ezért tartjuk fontosnak a hazai termelők termékeit választani, melyek nem utaznak több száz vagy ezer kilométert a fogyasztóhoz.

divider
 

Táplálkozásunk másik legfontosabb összetevői a húsok. Tele vannak B-vitaminokkal, továbbá bővelkednek A- és D-vitaminban is, nem utolsósorban pedig nélkülözhetetlen fehérjéket és ásványi anyagokat is tartalmaznak. Hazánkban nagy hagyománya van a sertéstenyésztésnek, így minőségi, ízletes húsokból lehet választani. A sertéshússal kapcsolatban elterjedt tévhit, hogy egészségtelen és magas a zsírtartalma, ugyanis normális mennyiségben fogyasztva a zsír létfontosságú az szervezetünk számára, gondoljunk csak a zsírban felszívódó vitaminokra. Hazánk szerencsés helyzetben van természeti adottságainak köszönhetően mind sertés- és mind baromfitenyésztés terén, hiszen kiváló termőföldjeink vannak a takarmány megtermelésére.

divider
 

A háziállatok által termelt tejtermékek mindig is jelen voltak a táplálkozásunkban. Szerencsére napjainkra újra fénykorukát éli a kézműves tejtermékek készítése, így adva teret a családi vállalkozásoknak.

Főként kalcium tartalma miatt érdemes az étrendbe beillesztened, hiszen nem csak a csontok felépítéséhez, de az izmok és az idegek működéséhez is szükséges. Ezen túl pedig számos egyéb vitamin is található benne, így B2-, B12- A- és D-vitamin is.

divider
 

Szinte minden háztartásban fellelhető egy kis sarokpolc vagy kamra, ahol azok az élelmiszerek találhatóak, melyek sokáig elállnak, akár hűtés nélkül is. Szerencsére egyre több az olyan hazai kistermelő, akinek készítményeit meg lehet vásárolni, így biztosan tápanyagban gazdag, egészséges élelmiszerhez juthatunk. Ezek a termékek is kiváló alapanyagokból készültek, így biztosítva a tápanyagban gazdag ételeket az egész családnak.

divider