A közös beszélgetések mesebeli történettel kezdődnek…
Szinte minden családban van egy régi szép történet, mely karácsony közeledtével évről-évre „előkerül” kicsik és nagyok örömére. Ezek az emlékek hozzák el a közös beszélgetéseket és az ünnep csodáját hosszabb-rövidebb időre rohanó életünkbe.
Kelényi-Kovács Zsuzsanna, az az Tante Susi története is ilyen, szinte már mesébe illő. Zsuzsa egyetemi tanulmányai után segített szülei cukrászatában, Fertőszentmiklóson. Majd külső tanácsra önálló üzemet tervezett és épített fel, saját technológiával és receptúrával. Ám a korábban ígért üzlet nem valósult meg, a kezdeti lendület elveszett.
A mesébe illő fordulat nem váratott magára sokáig: Zsuzsát az egyik leghíresebb cukrász dinasztia sarja, Szamos Mátyás unokája látogatta meg, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy dolgozzanak közösen. Az üzleti látogatásokat később már sokkal inkább a két fiatal személyes szimpátiája váltotta fel. Kelényi Kolos csodálattal nézett Zsuzsa kimeríthetetlen szorgalmára, az általa megálmodott új receptúrákra.
Ilyen Zsuzsa által megálmodott recepttel készülnek mai napig a bejglik is, mely az ünnepi asztal elmaradhatatlan desszertje . Kifogástalan minőségi alapanyagokkal dolgoznak: vajas alaptészta, ökológiai gazdálkodásból származó dióbél és hazai mák adja a tölteléket. Tökéletes ajándék minden korosztálynak!
Vaníliás diós kifli nélkül elképzelhetetlen a karácsonyi készülődés. Emlékezzünk csak rá, hogy régen a nagyszülők már napokkal karácsony előtt elkészítették és folyamatosan lehetett lopkodni a dobozkából. Ez az ízélmény köszön vissza minden egyes falat után. A minőségi alapanyagokat itt sem sajnálták, külön érdemes kiemelni a valódi bourbon vanília szórást.
Zsuzsa, az az Tante Susi mai napig kiveszi a részét a munkából, ahogy férje is segíti őt. Folyamatos építik, szépítik fertőszentmiklósi üzemüket, hogy minél több családnak örömet okozzanak édes finomságaikkal.