Tegyünk együtt a környezetért! A papírhasználat csökkentése érdekében mostantól a szállítólevelet nem rakjuk bele automatikusan a szatyorba. Ehelyett online, a rendelésedet visszaigazoló e-mailből érheted el, valamint a fiókodból is letölthetővé tettük.

Magyar Méz Manufaktúra

Szeretnéd valódi hazai mézzel édesebbé tenni a hétköznapokat? A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű termelői terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveinkhez egyaránt. Őstermelőik munkáját és mézeink minőségét folyamatosan vizsgálják, ennek köszönhetően pedig mindig a legjobb minőséget tudják biztosítani. Ismerd meg az igazi minőség titkát és aranyozd be Te is a napodat egyedülálló BIO mézzel.

 

Mitől BIO a BIO méz? 

BIO mézeket kizárólag Biokontrol által hitelesített területről gyűjthetnek a méhészek. Ezeknek a területeknek a jellemzője, hogy 10 km-es körzetükben nem található mezőgazdasági terület. Kizárólag minősített méhészek foglalkozhatnak BIO mézzel, illetve feldolgozás esetén, a forgalmazó hasonlóképpen megkapja ezt a minősítést, megfelelő intézkedések után.

divider
 
 
divider