Kedves Vásárlónk! Ma (március 30-án) éjfélkor csak korlátozott számú időablakot fogunk tudni megnyitni szombatra. Kérjük ne ess kétségbe azonban, amennyiben nem sikerül lefoglalnod ezek egyikét sem, mivel a többi szombatra szóló időablakunkat is folyamatosan megnyitjuk a holnapi nap során (március 31-én), amint a rendelkezésre álló és egyre bővülő kapacitásaink ezt lehetővé teszik. Biztosítunk afelől, hogy minden egyes nap növeljük kapacitásunkat – így ezáltal egyre több vásárlót tudunk kiszolgálni. Bízunk megértésedben valamint abban, hogy kitartasz mellettünk ebben a mindnyájunk számára nehéz időszakban. Köszönjük!

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Ismerjétek meg a folyamatosan frissülő kínálatunk kiemelt termékeit

Itt mutatjuk be azon termékeket, amelyek szerintünk különösen izgalmasak és figyelemre méltóak. Érdemes gyakran böngészni, mivel 2 hetente frissítjük az itt bemutatott kínálatot. Ha van esetleg olyan termék, aminek örülnétek, ha kapható lenne nálunk, de most nem találjátok, írjátok meg nekünk. Nem tudjuk garantálni, hogy azonnal kapható lesz, de utána fogunk járni, hátha sikerül beszerezni. 

 

 

divider
 

Válaszd a kínálatunkból a YouTyúk tojásait. A YouTyúk célja, hogy igazi lehetőséget adjanak a vidéki gazdáknak a megélhetésre, és igazi, boldog, természetes tojást a vevőinknek.

divider
 

Kézműves szörp valódi gyümölcsből, prémium szirup hozzáadott aroma és színezék nélkül. Valamennyi Mayer szörp saját recept alapján lesz főzve, azzal a céllal, hogy teljes mértékben megőrizzék a gyümölcsök és fűszerek eredeti ízét.

divider
 

Kóstold meg az AugaBio vegán krémleveseit. Tökéletes választás egy könnyed ebédre, vagy ha egy hideg nap végén egy meleg és egészséges vacsorára vágysz.

divider
 
Budapest kézműves sör forradalmának szerintünk legizgalmasabb termései is megtalálhatóak nálunk. Vigyük vendégségbe, fogadjunk velük vendégeket, vagy csak "ciccentsünk" egyet a nap végén a vacsora mellé.