
Annyira imádjuk a kacsából és libából készülő pecsenyéket és sülteket, hogy összegyűjtöttük a legkülönlegesebb alapanyagokat itthonról a sok ízletes fogáshoz. Hiszen ki tudna ellenállni egy frissen sült libacombnak vagy akár egy fűszeres-narancsos kacsasültnek a hideg téli napokon? A magyar Pro-Duck-nak köszönhetően kínálatunkban számos újdonság és egyedülálló termék elérhető, mint a szabadtartású, prémium minőségű hízott kacsacomb, a szintén szabadtartásban, természetes táplálékon nevelt tanyasi liba mája, vagy akár bükkfával füstölt kacsaszalámi, hogy csak párat említsünk. Szemezz kedvedre, és készíts te is igazi csúcsfogást a legízgazdagabb szárnyasokból!

Tanyasi kacsahúsok neked válogatva


Hízott kacsa máj

Hízott kacsa mell

Valdor Friss kizsigerelt pecsenyekacsa aprólék nélkül "A" minőségű

Valdor Friss pecsenyekacsa comb "A" minőségű

Valdor Friss pecsenyekacsa mellfilé bőrrel "A" minőségű

Profuma Kacsa szalámi enyhén csípős

Profuma Kacsatepertőkrém magyaros

Profuma Füstölt kacsamell

Profuma Pácolt, főtt, füstölt kacsamell

Kacsacomb sous vide előhűtött

Szabadtartású liba finomságok, különlegességek

Hízott libacomb

Hízott libamáj

Hízott libamell

Profuma Libamáj trapéz dobozban

Libacomb sous vide előhűtött

Ízesítsd pont úgy, ahogy te szereted

Lobo Panko zsemlemorzsa

It's Us Maria's gluténmentes panírkeverék

Jókenyér Teljeskiörlésű zsemlemorzsa

Első Pesti Malom panírmorzsa, házi jellegű

Alnatura Rizs vöröslencséből

Rozmaring vágott

Petrezselyemzöld csomós

Jókenyér Zsemlemorzsa

Marks and Spencer Krémes salátaöntet

Pödör BIO Hasábburgonya és szárnyas fűszerkeverék

Aneto Caldo szárnyas alaplé

Natur Compagnie Bio Tyúkhús leveskocka

Köret nélkül nincs pecsenye

Gourmet Krémfehérsajttal töltött savanyított csípős cseresznyepaprika olívaolajban

Noszlopi Finomságok - Gyöngyhagyma

Lieblings Kren Reszelt Torma almával

Friss, ropogós kovászos uborka

Vita Cup! Kurkumás uborkasaláta

Lieblings Kren Reszelt Torma

Darnyik savanyított káposzta, zacskós

Lilaburgonya "Magenta Love"

Hegyes erős paprika

Burgonya sárga héjú, sütéshez ajánlott

Eláruljuk hogyan készül az istenien puha, omlós kacsacomb, hagyományos lassú sütéssel. Kiváló alapanyagokhoz kiváló recept jár! A konfitálás során a hús lassan, finoman és fűszerekkel gazdagítva készül el. Segít megőrizni a hús eredeti ízét, időt enged, hogy a fűszerek finoman átjárják a rostokat, és a zsír nem hagyja, hogy a hús kiszáradjon. Egyszerűen tökéletes, ráadásul minden hozzávalót egy helyen megtalálsz.
