Site languages:MagyarEnglish
jeges italok

Bár egyelőre úgy látszik, továbbra is csupán ábrándozni szabad a tengerpartokról, legalább az álmodozás részéről semmiképp nem érdemes lemondani. Kezdd a napod egy nyaralást idéző lassú reggellel és próbáld ki jegeskávé különlegességeinket! Te megrendeled, a Kifli.hu pedig kiviszi Neked a nyári hangulat nélkülözhetetlen italait.

divider
 

Eszpresszó vagy tejhabos kapucsínó?

Melyiket szereted? A kicsi, de ütős eszpresszót vagy a tejhabos kapucsínót? A kávé nem csupán egy ébresztő ital. Csukd be a szemed és engedd, hogy ízlelőbimbóid gyönyörködjenek az ízek harmóniájában. Ha pedig már a tengerparti szellő fuvallatát is érzed, biztos, hogy megtaláltad a legjobb kávét, amit eljuttathatunk Neked. Te melyiket választanád?

Növényi tejek

Kínálatunkban természetesen növényi tejjel készült kávék közül is választhatsz, melyekkel akár még különlegesebbé teheted reggeli hűsítő italod. Próbáld ki mandula, vagy szója-karamell alapú növényi tejeinket, melyek íze úgy harmonizál a kávéval, mintha egy álomsütit kortyolgatnál.

 
divider
 

Ne felejtsd el, hogy minél melegebb van, annál több folyadékra van szükséged. Fontos, hogy a kedvenc vizedből mindig legyen otthon. Ugyanakkor, ha napi két litert is meg kell inni, néha unalmassá válik még a legfinomabb víz íze is. Dobd fel a napokat hűsítő jeges teával vagy a kedvenc üdítőddel!

divider
 

Ha egyetlen nyári italt lehet csak választani, egyértelműen a sörre gondolunk. Kesernyés ízük tökéletesen oltja a szomjat és persze egy kis vidámságot csempész a mindennapokba. A sörök mellett a különleges, gyümölcsös ízvilágú ciderek között is válogathatsz a Kifli.hu polcain.

divider