Sztárpékségek egy csokorban
A Kifli nem véletlenül Kifli: igyekszünk csúcsminőségű kenyereket és pékárukat beszerezni a város legjobbjaitól. A Marmorstein és a Panifico il Basilico pékárui egyaránt mesterséges alapanyagok nélkül, természetes kovásszal készülnek, a Három Tarka macskában prémium francia liszttel és vajjal dolgoznak, a PANO-nál pedig a könnyen emészthető, igazi vadkovászra esküdnek.
Hazai sajtok és tejtermékek kézműves birodalma
Olyan, magyar tejből készült VIP-vendégekkel rakhatod tele a hűtődet, mint a tavalyi World Cheese Awards többszörös díjnyertese, az Etyeki érlelt sajtja, az Élő Bolygó biodinamikus gazdaságból származó és visszaváltható csomagolású teljes teje, vagy a többszörös díjnyertes családi Cseppnyi Birtok (laktózintoleránsoknak ajánlott A2-es tejből készült) joghurtja.