Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Húsban sem ismerünk tréfát

A szárnyasoktól (például az Iványi Magyarországon előállított kukoricás takarmányon nevelkedett csirkéitől) a fajsúlyosabb húsfélékig mindennel kiszolgálunk, méghozzá szuperfrissen. Nálunk valódi minőséget találsz, magyar gazdáktól, helyi hentesek által feldolgozva, akik értékelik a becsületes kézműves munkát. Olyan különlegességeket is megkapsz a Kiflin, mint a bő 30 éves múlttal bíró Kapos Ternero prémium borjú-, bárány- és juhspecialitásait.

Izmos válogatás a hentespultunkból

Büszkék kínáljuk az olyan kiváló színvonalú húsféléinket is, mint a Terra Pannonia angus marháit, amelyek Nagyberek legelőin nevelkednek, a húsuk pedig jellegzetesen zamatos és márványos. Valamint Az év agrárberuházása címet és az Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést elnyert Nativus tápanyagdús, adalékmentes vadhúsait is érdemes kipróbálnod!