Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Babával a szabadban

Eljött végre a nyár, irány a strand, a vízpart, a folyó, a tenger! Hogy mire kell gondolnod? Mindenre! Legyen nálad enni és inni való, száraz és úszáshoz való pelenka, naptej! Ha nálunk okosan vásárolsz, akkor perzselhet a Nap, a víz szárathatja a bőrt, támadhatnak a szúnyogok, te biztosan fel leszel készülve.

divider

Bio babaételek, pürék

 

Egy ilyen bonyolult küldetés során a megfelelő babaételek kiválasztása nagy körültekintést igénylő feladat. Az íz és az összetevők mellett a praktikusság talán a legfontosabb. Könnyen szállítható, környezetkímélő, visszazárható kell, hogy legyen. Mert bőven elég maszatos kezekkel, arcokkal, mosnivaló ruhákkal foglalkozni, azt úgysem lehet elkerülni.

divider

Ha megszomjaztok

 

Testünk több mint 60% -át víz teszi ki, a babákét is. Az egészséges élethez folyamatos hidratálás szükséges, és a szülőknek is könnyebb egy vidám, kiegyensúlyozott babával a szabadban. Ehhez ajánljuk válogatott babavizeinket, gyümölcsleveinket.

divider

Mindenen átsegítő babarágcsák

 

Egy taktikailag megfelelő pillanatban előkerülő snack, perec, rágcsa rengeteg helyzetet menthet meg. A már-már lefelé görbülő szájacska azonnal mosolyra derül, és mehet tovább a program. Megosztozva, együtt fogyasztva pedig a tesókat, barátokat is jobban összehozza.

divider

A mindenes táska tartalma

 

A női táska tartalmának széleskörűsége legendás, a kismamáké pedig egyenesen Mary Poppins-i magasságokba szökik. Minden kell, hogy legyen benne, cumi, cumisüveg, kulacs, evőeszköz, pelenkázáshoz hintőpor, popsikrém, szövetpelus, törlőkendő, sebtapasz, stb. Rendeld házhoz és nem lesz vele több gondod!

divider

Pelenka egész napra és úszópelus a bajnokoknak

 

A pelenkák világa egy folyamatosan és dinamikusan fejlődő iparág. A jó pelenka kényelmes, nedvességelnyelő, szivárgásmentes és ami még nagy előny, ha házhoz megy. De ezt majd a Kifli megoldja!

divider

Oltalmazó gondoskodás

 

Óvni őket a széltől is.. Nem lehet. De a bőrük védelméről, hidratálásáról könnyen gondoskodhatsz. Naptejek, krémek, és a horzsolások ellátáshoz a legszükségesebbek. Rendelj online, hogy ne kelljen még megállni valahol!

divider

Játék az élet

 

A gyerekeknek a legfontosabb persze a játék. Bogarászni a fűben, tanulmányozni a világot és persze alkotni, rajzolni, vagy épp labdázni. Egyedül vagy közösen, ők okosodnak, ügyesednek, a szülők pedig megpihenhetnek kicsit. Szóval játék mindenképp legyen nálad!