Kedves Vásárlónk! Ma (április 8-án) éjfélkor csak korlátozott számú időablakot fogunk tudni megnyitni szombatra ill. jövő hét keddre. Kérjük ne ess kétségbe azonban, amennyiben nem sikerül lefoglalnod ezek egyikét sem, mivel a többi napra szóló időablakainkat is folyamatosan megnyitjuk holnap (április 9-én), amint a rendelkezésre álló és egyre bővülő kapacitásaink ezt lehetővé teszik. Biztosítunk afelől, hogy minden egyes nap növeljük kapacitásunkat – így ezáltal egyre több vásárlót tudunk kiszolgálni. Bízunk megértésedben valamint abban, hogy kitartasz mellettünk ebben a mindnyájunk számára nehéz időszakban. Köszönjük!
Amit érdemes tudni rólunk

Amit érdemes tudni rólunk

 

Kedves Érdeklődő, köszöntünk a Kifli.hu-nál!

 

Mi egy új online szupermarket vagyunk. Egyelőre budapesti és budaörsi címekre vállaljuk, hogy kiszállítjuk a megrendeléseket. 

 

Nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:

 

Péntek - szombat:        07:00-23:00
Vasárnap - csütörtök:   07:00-22:00 

 

Ha bármilyen kérdése vagy észrevételed van, keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén. 

 

> Telefon: 06 80 444 333

> E-mail: [email protected]

 

 

Kifli.hu - Hozzuk a minőséget!

 

divider
 

 

Nagy valószínűséggel még aznap ki tudjuk szállítani a megrendelésedet. Sőt, expressz szolgáltatásunk keretén belül rendelésedet hétvégén akár 3 óra alatt, hétköznap akár 4 órán belül kiszállítjuk.

 

 

Válaszd ki a pontos kézbesítési időt. Egy órás időablakoknak köszönhetően egy adott órát tudsz meghatározni, hogy mikor szeretnéd átvenni a megrendelésedet.

 

 

A házhozszállítás 14.999.- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes

 

 

A megrendelésedet az átvételkor készpénzben is rendezheted. Emellett lehetőség van bankkártyával fizetni a vásárlást, átvételkor vagy a rendelés véglegesítésénél.

divider

A vásárlás megkezdése előtt regisztrálj!

divider

 

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és a kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja nálunk a számítását!

 

Érdemes hozzánk napi szinten visszanézni, hiszen szinte mindig van valami új a kínálatunkban. Ha van bármilyen személyes kedvenc terméked, amit szívesen vennél tőlünk, írd meg nekünk! Igyekszünk mihamarabb beszerezni, így majd már házhoz tud jönni hozzád a kedvenc finomságod.

 

 

Add meg itt, hogy miket vásárolnál tőlünk szívesen!