Amit érdemes tudni rólunk

Amit érdemes tudni rólunk

 

Kedves Érdeklődő, köszöntünk a Kifli.hu-nál!

 

 

Mi egy új online szupermarket vagyunk. Egyelőre budapesti és budaörsi címekre vállaljuk, hogy kiszállítjuk a megrendeléseket. 

 

A közelmúlban indult a szolgáltatásunk, de átmenetileg nyilvános tesztüzemben vagyunk, emiatt kisebb hibák és pontatlanságok előfordulhatnak. A szolgáltatásaink korlátozottan érhetőek egyelőre el. Előre is köszönjük a vásárlásodat, és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos esetleges visszajezésedet! Ha bármilyen problémád akad, keresd ez ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén: 

 

> Telefon: 06 80 444 333

> E-mail: [email protected]

 

A tesztüzemben a nyitvatartásunk is rövidebb - egyelőre 8:00-22:00 között szállítjuk házhoz a megrendeléseket. Ez rövidesen változni fog, a későbbiekben az alábbiak  szerint fogunk házhozszállítani:
Péntek - szombat:      07:00-23:00
Vasárnap - csütörtök: 07:00-22:00 

 

Kifli.hu - Hozzuk a minőséget!

 

divider
 

 

Nagy valószínűséggel még aznap ki tudjuk szállítani a megrendelésedet. Sőt, expressz szolgáltatásunk keretén belül rendelésedet hétvégén akár 3 óra alatt, hétköznap akár 4 órán belül kiszállítjuk.

 

 

Válaszd ki a pontos kézbesítési időt. Egy órás időablakoknak köszönhetően egy adott órát tudsz meghatározni, hogy mikor szeretnéd átvenni a megrendelésedet.

 

 

A házhozszállítás 14.999.- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes

 

 

A megrendelésedet az átvételkor készpénzben is rendezheted. Emellett lehetőség van bankkártyával fizetni a vásárlást, átvételkor vagy a rendelés véglegesítésénél.

divider

A vásárlás megkezdése előtt regisztrálj!