Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 3 kg ponty
  • Ponty ikra
  • 3 fej hagyma
  • 3 ek pirospaprika
  • Cseresznyepaprika ízlés szerint
  • Gyufatészta

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Darabold fel a megtisztított pontyot és a főzés előtti napon sózd be.
  • 2Nagy lángon forrald fel, és mikor felforrt, vedd visszább a lángot.
  • 3A legnagyobb lábasodba tedd bele a halhúst és a felaprított hagymát. Minden kiló halhús után adj hozzá 1,2 liter vizet.
  • 4Hagyd a levest zubogva főni 35-40 percig. Ezalatt az ízek tökéletesen összeérnek.
  • 5A kész halászlevet tálald a haldarabokkal és frissen főtt tésztával.
  • 6Amikor már elforrta a habját, akkor szórd bele a pirospaprikát. 15-20 perc főzés után tedd bele az ikrát és a cseresznyepaprikát is, majd ismét feljebb veheted alatta a lángot.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK