Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 17:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 8 kisebb szelet, egyenként kb 10 dkg-os pulykamell filé
  • 8 szelet bacon
  • 40 dkg brokkoli
  • 40 dkg cukkini
  • 2 szál újhagyma
  • Fél citrom
  • Borsóhajtás
  • 10 dkg vaj
  • 0,5 dl tejszín
  • Egy kanál szeletelt mandula
  • 0,5 dl fehérbor
  • Bors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A pulykafiléket nagyon enyhén sózzuk, borsozzuk és vékony bacon szeletekbe göngyöljük, ha van hústűnk, érdemes megtűzni.
  • 2A zöldségeket forró sós vízben 2 percig főzzük, majd jeges vízben frissítjük.
  • 3A húsokat grillen szépen körbesütjük, hogy belül is átsüljenek, de ne égjenek meg.
  • 4A mártáshoz a bort, a karikázott újhagymát leforraljuk a felére, hozzáadjuk a tejszínt, és a vajat, majd addig forraljuk, míg kellemes mártást kapunk. Ha kell, sóval, borssal, pár csepp citrommal ízesítjük.
  • 5A húst a ress zöldségekkel, a vajmártással, borsóhajtással és pár szem pirított, szeletelt mandulával tálaljuk.
Kifli tipp
Csirkemellel, vagy sertés szűzzel is elkészíthető, de bármilyen fehér húsú hal is nagyon finom így. A zöldségeket kedvünk szerint variálhatjuk.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK